Найніжніші млинці на кефірі з додаванням окропу

Найніжніші млинці на кефірі з додаванням окропу
Найніжніші млинці на кефірі з додаванням окропу

Цей cпocіб пригoтування млинців – мій улюблений. Вони виходять ніжні, оксамитові, тоненькі і дуже смачні. Ділимося ідеальним рецептом. Млинці вдаються завжди!

Продукти:

  • 500 мл кефіру;
  • 3 яйця;
  • 3 ст. л. олії;
  • 300 мл кип`ятку;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1/3 ч. л. соди;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 300 г борошна.

Як готувати:

  1. У миску всипаємо борошно, додаємо кефір.
  2. Додаємо яйця, цукор і сіль.
  3. Все ретельно розмішуємо до однорідного стану.
  4. Поступово додаючи окріп, замішуємо тісто.
  5. Додаємо олію, ретельно перемішуємо.
  6. Додаємо соду, перемішуємо, залишаємо тісто «відпочити» на 30 хвилин.
  7. Розігріту сковороду змащуємо олією.
  8. Вливаємо порцію суміші на сковороду і розподіляємо рівномірно по дну сковороди.
  9. Смажимо до рум`яної скоринки, перевертаємо.
  10. Не забувайте час від часу змащувати сковороду олією.

Начинка для млинців може бути будь-яка, обирайте, що смакує найбільше. І не забудьте поділитися смачним рецептом з друзями!

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!