Найніжніші рогалики на кефірі. Тісто таке м’яке, що не черствіє кілька днів!

Найніжніші рогалики на кефірі. Тісто таке м'яке, що не черствіє кілька днів!
Найніжніші рогалики на кефірі. Тісто таке м'яке, що не черствіє кілька днів!

Найніжніші рогалики на кефірі. Тісто таке м’яке, що не черствіє кілька днів!

Інгредієнти:

  • кефір (теплий) – 250-280 г,
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 80 г,
  • сіль – 0,5 ч. ложки,
  • масло – 50 г,
  • сухі дріжджі – 1 ч. ложка,
  • борошно – близько 500 г,
  • густий джем або повидло – для начинки,
  • кунжут – для посипання

Рецепт приготування: