
Інгредієнти:
- цибуля – 2 шт.
- філе – 600 г
- майонез – 2 ст. л.
- сметана – 2 ст. л.
- часник – 2 зуб.
- сіль і перець за смаком
- прованські трави – 1 ч. л.
- сир – 50 г (за бажанням)
Рецепт приготування:
- Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Замаринувати: додати по 0,5 ч.л. солі та цукру і залити кип’ятком.
- Куряче філе нарізати шматочками. Посолити, поперчити та додати прованські трави.
- Змішати майонез зі сметаною, сіллю, перцем та часником, пропущеним через прес.
- Цибулю віджати від води та викласти половину на дно форми для випічки (форму змастити олією). Зверху викласти половину м’яса.
- Змастити курку соусом.
- Далі – знову шар цибулі та курячого філе + соус.
- Зверху посипати тертим сиром.
- Накрити форму фольгою та відправити в розігріту духовку до 180 º на 30-40 хвилин. Смачного!