
Один з найпростіших і швидких рецептів смачного і ніжного печива на кефірі. Мінімум інгредієнтів, максимум задоволення від випічки.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кефір – 100 мл;
- яйце – 1 шт.;
- олія – 60 мл;
- цукор – 1 ст.л.;
- борошно – 250 г;
- розпушувач – 1 ч.л.
Процес приготування
Збиваємо яйце вінчиком і всипаємо цукор, збиваємо до розчинення цукру.
Вливаємо кефір кімнатної температури і олією, перемішуємо до однорідності.
Борошно просіваємо і всипаємо частину з розпушувачем в масу, вимішуємо.
Всипаємо решту борошна і вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
Стіл посипаємо борошном і розгортаємо тісто в пласт товщиною близько 1 см. Розкачуємо трохи качалкою, посипаємо цукром.

Розрізаємо пласт на невеликі квадратики.
Деко застилає пергаментом і викладаємо печиво.
Випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин, але дивіться по своїй духовці. Смачного!