Найсмачніші деруни! Готую без борошна та яєць — виходять дуже смачні і хрусткі

Найсмачніші деруни! Готую без борошна та яєць — виходять дуже смачні і хрусткі деруни
Найсмачніші деруни! Готую без борошна та яєць — виходять дуже смачні і хрусткі деруни

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг
  • сіль – 0, 5 ч. л.
  • чорний мелений перець – 1/4 ч. л.
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • сметана – 2 ст. л.
  • сушений часник – 0,5 ч. л. або свіжий – 1 зубчик

Рецепт приготування:

  1. Картоплю і цибулю очистити, потім все натерти на дрібній тертці. Можна використовувати комбайн.
  2. Далі потрібно добре віджати зайву рідину за допомогою марлі або сита.
  3. Картоплю перекласти в миску. Додати сіль, перець, сметану, часник і ретельно перемішати.
  4. Смажити на олії до рум’яної скоринки з двох сторін. Подавати деруни гарячими і зі сметаною!