
Сирники, приготовлені за цим рецептом, завжди виходять ніжні, пишні, ароматні та дуууже смачні.
Інгредієнти:
- сир – 500 г
- цукор – 2 ст.л.
- ванільний цукор – 1 п.
- яйце – 1 шт.
- дрібка солі
- манна крупа 2 ст.л. + борошно 2 ст.л. змішати (2 ст.л. в тісто, 2 ст.л. для панірування)
Рецепт приготування домашніх сирників:
- Домашній сир розтерти виделкою з цукром та ванільним цукром.
- Додайте яйце, сіль, 2 ст.л. (манна крупа + борошно).
- Все ретельно перемішати та сформувати невеличкі кульки.
- Обваляти в нашій суміші для панірування та обсмажити на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки. Смачного ! 😉
