Найсмачніші сирники — ніколи не “розповзаються” і завжди пухкі та смачні

Найсмачніші сирники — ніколи не “розповзаються” і завжди пухкі та смачні
Найсмачніші сирники — ніколи не “розповзаються” і завжди пухкі та смачні

Сирники, приготовлені за цим рецептом, завжди виходять ніжні, пишні, ароматні та дуууже смачні.

Інгредієнти:

  • сир – 500 г
  • цукор – 2 ст.л.
  • ванільний цукор – 1 п.
  • яйце – 1 шт.
  • дрібка солі
  • манна крупа 2 ст.л. + борошно 2 ст.л. змішати (2 ст.л. в тісто, 2 ст.л. для панірування)

Рецепт приготування домашніх сирників:

  1. Домашній сир розтерти виделкою з цукром та ванільним цукром.
  2. Додайте яйце, сіль, 2 ст.л. (манна крупа + борошно).
  3. Все ретельно перемішати та сформувати невеличкі кульки.
  4. Обваляти в нашій суміші для панірування та обсмажити на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки. Смачного ! 😉
Найсмачніші сирники — ніколи не “розповзаються” і завжди пухкі та смачні
Найсмачніші сирники — ніколи не “розповзаються” і завжди пухкі та смачні