Накрохмалена печінка: безпрограшний спосіб приготувати м’яку печінку без гіркоти!

Накрохмалена печінка: безпрограшний спосіб приготувати м'яку печінку без гіркоти!
Накрохмалена печінка: безпрограшний спосіб приготувати м'яку печінку без гіркоти!

Головне завдання в приготуванні такої страви – позбавити печінку від гіркоти і жорсткості, надати апетитний вигляд.

Інгредієнти:

  • печінка яловича – 500 г
  • яйце – 1 шт.
  • крохмаль – 1 ст.л.
  • цибуля – 2 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Печінку вимийте, видаліть плівку, наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть.
  2. Збийте яйце з крохмалем, змішайте з печінкою і добре перемішайте. Залиште на 40-60 хвилин.
  3. У сковороді розігрійте олію, обсмажте кожен шматочок з двох сторін по 2 хвилини.
  4. Окремо обсмажте до прозорості нарізану півкільцями цибулю. З’єднайте цибулю і печінку, тушкуйте на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.
Накрохмалена печінка: безпрограшний спосіб приготувати м'яку печінку без гіркоти!
Накрохмалена печінка: безпрограшний спосіб приготувати м’яку печінку без гіркоти!