Налисники без борошна, які просто тануть у роті! Так готувала ще моя бабуся

Налисники без борошна, які просто тануть у роті! Так готувала ще моя бабуся
Налисники без борошна, які просто тануть у роті! Так готувала ще моя бабуся

Налисники виходять дуже ніжними і неймовірно смачними. І готуються вони швидко і просто.

Такі налисники з сиром, одна з моїх найулюбленіших страв.

Найголовнішими інгредієнтами цієї закуски є крохмаль і молоко. Саме завдяки цьому, налисники просто тануть у роті.

Перелік продуктів:

  • 500 г молока
  • 300 г домашнього сиру
  • шість яєць
  • 100-120 г крохмалю
  • 20 г соняшникової олії
  • сметана, вершкове масло і цукор – на свій смак.

Покроковий рецепт налисників

Спочатку збиваємо п’ять яєць з цукром, а потім, не перестаючи помішувати, додаємо крохмаль. Слідкуйте, щоб маса була без грудок.

До продуктів вливаємо, перш за все, соняшникову олію, а потім і молоко, перемішуємо і залишаємо в сторону на 15 хвилин. Маса виходить рідкою.

Сковорідку змащуємо салом або олією. Налисники смажимо з одного боку.

Щоб приготувати начинку, змішаємо яйця, сир і цукор. Хто любить, можна додати мак або родзинки.

Викладаємо начинку і звертаємо налисники рулетом.

Налисники складаємо в каструлю, казан або горщик. Шари промазуємо сметаною або розм’якшеним вершковим маслом.

Духовку виставляємо на 180 градусів і готуємо млинці в ній 15 хвилин. Смачного!

Джерело