Нарізаю тонкий лаваш і готую швидкий сніданок на сковороді, всього за 5 хвилин

Інгредієнти:

  • лаваш – 1 шт. (112 г)
  • яйце – 3 шт.
  • молоко – 100 мл
  • сир твердий – 100 г

Рецепт приготування:

  1. Лаваш загорнути в трубочку та нарізати соломкою.
  2. Яйця злегка збити виделкою, посолити та поперчити за смаком. Влити молоко, перемішати.
  3. Сковорідку змастити маслом, викласти лаваш та залити яєчною сумішшю.
  4. За бажанням, можна зверху викласти подрібнений болгарський перець (без нього теж смачно!) та затерти все сиром.
  5. Накрити сковороду кришкою та смажити до готовності. Готову страву посипати зеленню та подавати до столу!