
Інгредієнти:
- 2 баклажани
- сіль – 0,5 ч.л.
- чорний перець – 0,5 ч.л.
- базилік, оливкова олія
- 2 помідори
- Моцарела – 300 г
- сіль, прованські трави
- панірувальні сухарі – 2 ст.л.
- оливкова олія, пармезан
Процес приготування:
- Баклажани розрізаємо вздовж на 2 частини.
- Змішуємо олію, сіль, перець, базилік. Змащуємо баклажани і відправляємо на 20 хвилин в розігріту духовку до 180º.
- Нарізаємо кубиками помідори і моцарелу.
- Змішуємо помідори, часник, моцарелу, сіль, прованські трави та олію.
- М’якуш баклажана злегка розрізаємо, викладаємо начинку, посипаємо пармезаном і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.