Настільки ароматні, що рецепт просили всі сусіди! Фаршировані баклажани — ну дуууже смачні

Настільки ароматні, що рецепт просили всі сусіди! Фаршировані баклажани — ну дуууже смачні
Настільки ароматні, що рецепт просили всі сусіди! Фаршировані баклажани — ну дуууже смачні

Інгредієнти:

  • 2 баклажани
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • чорний перець – 0,5 ч.л.
  • базилік, оливкова олія
  • 2 помідори
  • Моцарела – 300 г
  • сіль, прованські трави
  • панірувальні сухарі – 2 ст.л.
  • оливкова олія, пармезан 

Процес приготування:

  1. Баклажани розрізаємо вздовж на 2 частини.
  2. Змішуємо олію, сіль, перець, базилік. Змащуємо баклажани і відправляємо на 20 хвилин в розігріту духовку до 180º.
  3. Нарізаємо кубиками помідори і моцарелу.
  4. Змішуємо помідори, часник, моцарелу, сіль, прованські трави та олію.
  5. М’якуш баклажана злегка розрізаємо, викладаємо начинку, посипаємо пармезаном і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!