Навчила всіх подруг готувати смакоту! М’які, ніжні та вологі кекси до сніданку

Інгредієнти:

  • масло вершкове, 80 г;
  • олія, 70 мл;
  • молоко, 140 мл;
  • цукор, 250 г;
  • дрібка солі;
  • яйця, 3 шт.;
  • розпушувач, 1 пакетик;
  • борошно, 370 г;
  • родзинки, 200 г або до смаку.

Процес приготування:

  1. Змочуємо пергамент у воді, віджимаємо та застеляємо у форму для яєць. Візьміть великий лоток, тому що за один раз можна спекти багато кексів.
  2. Змішуємо сіль з цукром та розпушувачем, олією і розтопленим вершковим маслом. Перемішуємо.
  3. Вливаємо молоко кімнатної температури та яйця, збиваємо вінчиком.
  4. Всипаємо частинами борошно і вимішуємо густе, однорідне тісто.
  5. Всипаємо родзинки чи інші сухофрукти, перемішуємо.
  6. Столовою ложкою викладаємо у форми тісто, кілька разів струшуємо форму і відправляємо в духовку.
  7. Випікаємо при 190 градусах близько 25 хвилин.