Навчилася готувати правильно! Пельмені у мене тепер дуже соковиті і смачні

Пельмені люблять всі, особливо в тому випадку, коли ви робите домашні, а не купуєте в магазині. Щоб вони у вас завжди виходили смачними і соковитими, візьміть на замітку наші поради.

Приготуйте тісто за цим рецептом:

ВСІМ ГОСПОДИНЯМ НА ЗАМІТКУ! ТІСТО «ЧИСТІ РУКИ» НА ПЕЛЬМЕНІ І ВАРЕНИКИ

У тісто завжди додавайте трохи олії, тоді воно буде м’яким і еластичним, буде добре розтягуватися і не буде рватися. З ним можна швидко і легко робити пельмені руками і за допомогою форми. Та й при варінні вони не будуть розварюватися. Тісто використовується і для вареників.

Щоб фарш був також соковитим смачним, додайте у фарш кілька ложок бульйону. Як варіант, можна додати розтоплене вершкове масло.

В саму воду для варіння пельменів додайте пару ложок соняшникової олії. Тоді вони не злипаються, тісто буде м’яким.

Також, не забуваємо додавати в воду лавровий лист, це додасть страві особливого аромату.

Надзвичайно смачні і ніжні вареники з картоплею – дуже простий рецепт

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!