Навіть тісто готувати не потрібно! Знаменитий насипний яблучний пиріг “Три склянки” по-болгарськи

Навіть тісто готувати не потрібно! Знаменитий насипний яблучний пиріг "Три склянки" по-болгарськи
Навіть тісто готувати не потрібно! Знаменитий насипний яблучний пиріг "Три склянки" по-болгарськи

Насипний яблучний пиріг – це легка і швидка випічка. Виходить смачно і дуже красиво. У розрізі чітко видно шари яблук. Вийде з першого разу і дуже смачно.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна
  • 200 г цукру
  • 200 г манки
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 150 мл молока
  • 30 г вершкового масла
  • 12 яблук середнього розміру

Рецепт приготування:

  1. У миску всипаємо склянку борошна, цукру і манки. Додаємо розпушувач для тіста і все ретельно перемішуємо. Потім суху суміш ділимо на чотири рівні частини.
  2. Яблука натираємо на крупній тертці, ділимо на три частини.
  3. Дно і боки форми застилаємо пергаментним папером. Насипаємо одну частину сухих інгредієнтів на дно і розрівнюємо. Викладаємо шар яблук. Потім розподіляємо другу частину сухої суміші. Повторюємо всі шари. Має вийти чотири шари “тіста” і 3 шари начинки.
  4. Готуємо заливку. Змішуємо гаряче молоко з розтопленим вершковим маслом. Виливаємо суміш зверху на пиріг.
  5. Випікаємо яблучний пиріг при 180 градусах близько 50-60 хвилин.

     

  6. Тільки коли пиріг повністю охолоне в формі, можна його виймати.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!