
Інгредієнти:
- гарбуз – 300 г;
- сир твердий – 150 г;
- кефір – 150 мл;
- яйця – 2 шт.;
- борошно – 150 г;
- розпушувач і сіль – по 1 ч.л.;
- олія – 1 ст.л.
Процес приготування:
- Гарбуз натираємо на грубій тертці і змішуємо з кефіром, яйцями, солимо і перчимо, вимішуємо до однорідності.
- Всипаємо борошно і розпушувач, перемішуємо.
- Додаємо тертий сир, олію і перемішуємо.
- Обсмажуємо млинці на розтопленому вершковому маслі під кришкою. Щоб було легше перевертати і не пошкодити млинець, перевертайте його за допомогою плоскої тарілки.
Смачного!