Не розморожуйте курячу грудку! Натріть її на тертці та приготуйте пиріг на сковороді!

Не розморожуйте курячу грудку! Натріть її на тертці та приготуйте пиріг на сковороді!
Не розморожуйте курячу грудку! Натріть її на тертці та приготуйте пиріг на сковороді!

Інгредієнти:

  • заморожена куряча грудка – 300 г
  • сир – 200 г
  • картопля – 300 г
  • борошно – 100 г
  • яйце – 1 шт.
  • сіль – 10 г
  • чорний перець – 5 г
  • олія для смаження – 50 мл
  • Сковорода діаметром 25 см

Процес приготування:

  1. Філе, сир і картоплю натерти, з’єднати. Вбити яйця, всипати борошно і ретельно перемішати. Додати сіль та перець за смаком.
  2. Сковороду змастити олією. Викласти масу та розрівняти. Смажити з обох боків по 15 хвилин. Подавати із зеленню та сметаною.