Не відрізнити від м’ясних: смачні, соковиті та ніжні. Сусідка поділилася рецептом котлет з баклажанів!

Не відрізнити від м'ясних: смачні, соковиті та ніжні. Сусідка поділилася рецептом котлет з баклажанів!
Не відрізнити від м'ясних: смачні, соковиті та ніжні. Сусідка поділилася рецептом котлет з баклажанів!

Інгредієнти:

  • баклажани – 2 шт.;
  • цибуля і морква – по 1 шт.;
  • картопля – 4 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 4 ст.л.;
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, коріандр.

Для приготування соусу:

  • сметана – 120 г;
  • зелень, часник, сіль і перець.

Процес приготування:

  1. Баклажани очищаємо від шкірки і разом з цибулею подрібнюємо блендером. Викладаємо на сито.
  2. Моркву натираємо на середній тертці.
  3. Картоплю тремо на грубій тертці, віджимаємо.
  4. Змішуємо всі овочі, крім картоплі, заправляємо яйцями, сіллю, перцем, спеціями, зеленню, борошном.
  5. Робимо коржик з картопляної маси, всередину кладемо овочеву котлетку і формуємо більшу котлету.
  6. Обсмажуємо котлети до рум’яної з двох сторін і викладаємо у форму для запікання.
  7. Змішуємо всі інгредієнти для соусу і поливаємо котлети.
  8. Запікаємо їх при 150 градусах близько 20 хвилин.