
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт.;
- цибуля і морква – по 1 шт.;
- картопля – 4 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- борошно – 4 ст.л.;
- часник – 2 зубчики;
- сіль, перець, спеції, коріандр.
Для приготування соусу:
- сметана – 120 г;
- зелень, часник, сіль і перець.
Процес приготування:
- Баклажани очищаємо від шкірки і разом з цибулею подрібнюємо блендером. Викладаємо на сито.
- Моркву натираємо на середній тертці.
- Картоплю тремо на грубій тертці, віджимаємо.
- Змішуємо всі овочі, крім картоплі, заправляємо яйцями, сіллю, перцем, спеціями, зеленню, борошном.
- Робимо коржик з картопляної маси, всередину кладемо овочеву котлетку і формуємо більшу котлету.
- Обсмажуємо котлети до рум’яної з двох сторін і викладаємо у форму для запікання.
- Змішуємо всі інгредієнти для соусу і поливаємо котлети.
- Запікаємо їх при 150 градусах близько 20 хвилин.