Не втомлююся готувати! Так хліб ви ще точно не пекли. А з`їдається за лічені хвилини!

Домашній хліб набагато смачніший, ніж магазинний. Пухкий, ароматний, він просто тане в роті. А це рецепт дуже оригінальний, але результат того вартує.

Продукти:

  • 500 мл теплого молока;
  • 1 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 25 г сирих дріжджів;
  • 50 мл олії;
  • 600-700 г борошна.

Для варіння:

  • 1,5- 2 л води;
  • 2 ст. л. цукру.

Як готувати:

  1. У тепле молоко додаємо дріжджі, сіль, цукор, олію, перемішуємо.
  2. Додаємо борошно.
  3. Замішуємо тісто.
  4. Залишаємо тісто на 40 хвилин.
  5. Розділяємо тісто на кілька частин, кожну розтачуємо.
  6. Скручуємо кожну частину у рулет.
  7. У киплячу воду додаємо цукор.
  8. Кожен рулет кидаємо у гарячу воду, тримаємо 10-15 секунд.
  9. Викладаємо заготовки у підготовлену форму, робимо надрізи.
  10. Випікаємо при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.