Домашній хліб набагато смачніший, ніж магазинний. Пухкий, ароматний, він просто тане в роті. А це рецепт дуже оригінальний, але результат того вартує.
Продукти:
- 500 мл теплого молока;
- 1 ч. л. солі;
- 2 ст. л. цукру;
- 25 г сирих дріжджів;
- 50 мл олії;
- 600-700 г борошна.
Для варіння:
- 1,5- 2 л води;
- 2 ст. л. цукру.
Як готувати:
- У тепле молоко додаємо дріжджі, сіль, цукор, олію, перемішуємо.
- Додаємо борошно.
- Замішуємо тісто.
- Залишаємо тісто на 40 хвилин.
- Розділяємо тісто на кілька частин, кожну розтачуємо.
- Скручуємо кожну частину у рулет.
- У киплячу воду додаємо цукор.
- Кожен рулет кидаємо у гарячу воду, тримаємо 10-15 секунд.
- Викладаємо заготовки у підготовлену форму, робимо надрізи.
- Випікаємо при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.