Неймовірно смачне домашнє морозиво, лише з 3-ох інгредієнтів! Без морожениці

Неймовірно смачне домашнє морозиво, лише з 3-ох інгредієнтів! Без морожениці
Неймовірно смачне домашнє морозиво, лише з 3-ох інгредієнтів! Без морожениці

Інгредієнти:

  • 250 г полуниці (+3 столові ложки цукру, сік 1/2 лимона)
  • 300 мл вершків для збивання
  • 125 г полуничного йогурту

Форма: 21x11x5 см

Процес приготування:

  1. Полуницю ріжемо шматочками, змішуємо з цукром і лимонним соком, ставимо на плиту і варимо 10 хвилин після закипання.
  2. Масу подрібнюємо за допомогою блендера і виливаємо у миску. Відправляємо в морозильну камеру.
  3. Кілька полуничок ріжемо шматочками і викладаємо ними форму, в якій будемо робити десерт.
  4. Охолоджені вершки збиваємо до густої маси, змішуємо з полуничною масою і йогуртом.
  5. Виливаємо масу в форму. Розрівнюємо, простукуємо, щоб усередині не залишилося повітря
  6. Відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
  7. Щоб легко вийняти десерт з форми, опускаємо форму в гарячу воду на 30 секунд, перевертаємо на тарілку.
  8. Ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.

Смачного!