Неймовірно смачні відбивні з кабачків: такого ви ще не куштували

Апетитні відбивні з кабачків . Готуються за всіма канонами м’ясних відбивних, але як приємно, що вартість і калорійність овочевих в десятки разів нижче.

Інгредієнти:

  • кабачок – 500 г
  • яйце – 2 шт.
  • молоко – 100 мл
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • борошно – 3 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком
  • вершкове масло, рослинна олія – для обсмажування

Рецепт приготування:

  1. Кабачки вимийте, наріжте пластинами завтовшки 0,5 см. Отримані скибочки злегка відбийте під харчовою плівкою з обох сторін. Поперчіть за смаком і обваляйте в борошні.
  2. Яйця збийте з сіллю і молоком. В отриманий кляр занурте пластинки кабачків, після чого обваляйте в сухарях.
  3. Запаніровані кабачки викладіть на тарілку і відправте в холодильник на 10 хвилин. Це допоможе паніровці не відвалитися при обсмажуванні.
  4. Розігрійте в сковороді вершкове масло і олію. Викладіть кабачки і смажте до рум’яної скоринки. Подавайте зі сметанним соусом.

    Неймовірно смачні відбивні з кабачків: такого ви ще не куштували
    Неймовірно смачні відбивні з кабачків: такого ви ще не куштували