Неймовірно смачний пляцок БЕЗ ВИПІЧКИ (З ЯГОДАМИ ТА БІЛИМ ШОКОЛАДОМ)

Дуже простий у приготуванні пляцок без випічки. Не містить желатину, цей рецепт сподобається навіть дітям 😉

Інгредієнти:

  • 200 г пісочного печива
  • 4 склянки молока
  • 1 стакан манної крупи
  • 200 г вершкового масла
  • 1 склянка цукру
  • 1 стакан чорниці (можна замороженої)

Білий крем:

  • 1 1/2 склянка збитих вершків
  • 100 г білого шоколаду
  • 100 г чорниці

Рецепт приготування:

  1. Форму, розміром 21 х 25 см застелити папером для випічки. На дно виклати печиво.
  2. Ягоди збити в блендері до отримання однорідної маси.
  3. Молоко з цукром і маслом довести до кипіння в каструлі. Коли вони почне закипати, всипте потроху манну крупу, постійно помішуючи. Каша повинна вийти густою.
  4. Влити чорничний мус і ретельно перемішати. Викласти масу у форму, вирівняти і знову викласти шар печива. Злегка притиснути і відправити в холодильник до повного охолодження.
  5. Білий шоколад натерти на тертці. Добре збити вершки і змішати з частинками шоколаду, відклавши трохи шоколаду для прикраси. Викладіть збиті вершки у форму на шар печива і посипте ягодами.
  6. Прикрасити зверху шоколадом.
  7. Насолоджуйтесь ! 🙂
Неймовірно смачний пляцок БЕЗ ВИПІЧКИ (З ЯГОДАМИ ТА БІЛИМ ШОКОЛАДОМ)
Неймовірно смачний пляцок БЕЗ ВИПІЧКИ (З ЯГОДАМИ ТА БІЛИМ ШОКОЛАДОМ)