Інгредієнти:
- Скумбрія – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Помідори – 8 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Соняшникова або оливкова олія – 3-4 ст. л.
Рецепт приготування скумбрії в духовці:
- Скумбрію почистити, помити. Нарізати шматочками, товщиною 1,5 см.
- Ріпчасту цибулю розрізати навпіл, потім нарізати тонкими півкільцями.
- Також нарізати помідори.
- Всі інгредієнти посолити і поперчити за смаком.
- Скласти скумбрію з овочами в форму, і змастити олією.
- Форму з блюдом накрити фольгою, за 10 хвилин до готовності її потрібно прибрати. Випікати 40 хвилин (180 ℃).