Незрівнянний тертий яблучний пиріг! Ідеальне поєднання продуктів!

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 350 г
  • розпушувач – 10 г
  • вершкове масло – 270 г
  • цукрова пудра – 150 г
  • яйце – 4 шт.
  • яблуко – 5 шт.
  • цукор – 50 г
  • кориця – 10 г
  • молоко – 750 мл
  • ванільний цукор – 10 г
  • кукурудзяний крохмаль – 70 г
  • сіль – дрібка

Процес приготування:

  1. Змішайте борошно з 200 г м’якого вершкового масла. Додайте 70 г цукрової пудри, розпушувач, сіль і яйце, замісіть тісто. Розділіть тісто на дві половини. Одну відправте в холодильник на 25 хвилин, а другу – в морозильну камеру на той же час.
  2. Застеліть деко пергаментом і натріть шматок тіста з морозилки на великій тертці.
  3. Щоб приготувати начинку, змішайте очищені і нарізані яблука з цукром і корицею. Нагрівайте інгредієнти на сковороді, поки яблука не карамелізуються. Приготовану начинку викладіть на тісто.
  4. Каструлю з молоком поставте на вогонь. Змішайте яйця, що залишилися і цукрову пудру, ванільний цукор і кукурудзяний крохмаль до однорідності. Влийте цю суміш в каструлю з молоком. Нагрівайте інгредієнти до кипіння, постійно помішуючи. Коли крем загусне, зніміть його з вогню, додайте вершкове масло, перемішайте і дайте охолонути.
  5. Викладіть пудинг на яблука, розподіліть його рівномірно. Зверху натріть другий шматочок тіста. Випікайте 20 хвилин при температурі 180 ° С.
  6. Смачного!