Інгредієнти:
- крабові палички, 200 г;
- яйця, 4 шт.;
- сир, 150 г;
- огірок, 1 шт.;
- часник, 1-2 зубчики;
- майонез або сметана, 2 ст.л.;
- кріп, сіль, перець.
Процес приготування
- Беремо крабові палички і на пару хвилин опускаємо в гарячу воду – цей прийом допомагає швидко їх розгорнути.
- Викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися вологи.
- Невеликий шматочок сиру залишаємо цілим, решта тремо разом з часником на дрібній тертці.
- Виймаємо жовтки з 3 яєць, а ціле яйце і білки тремо на грубій тертці, змішуємо з сиром і часником.
- Заправляємо майонезом або сметаною і перемішуємо до однорідності. Солимо та перчимо.
- Огірок чистимо від шкірки, ріжемо по довжині за розміром крабових паличок і нарізаємо його великими брусками.
- Розгорнуту паличку кладу червоною стороною на дошку, викладаю по всій поверхні трохи начинки, кладу брусок огірка і загортаю в рулет.
- Кріп, сир та жовток, що залишився беремо в якості “паніровки” з однієї сторони. Вмочуємо трішки в майонез, пізніше в паніровку та ставимо на тарілку. Смачного!