Незвичні та ніжні свинні відбивні. Мариную їх кілька годин в особливому соусі

Незвичні та ніжні свинні відбивні. Мариную їх кілька годин в особливому соусі
Незвичні та ніжні свинні відбивні. Мариную їх кілька годин в особливому соусі

Список інгредієнтів для приготування відбивних

Щоб приготувати смачну страву, потрібно взяти такі інгредієнти:

  • Шматок свинини
  • 20 грам майонезу.
  • Одне яйце.
  • Сіль і чорний перець за смаком.
  • По 15 грам свіжого кропу і петрушки.
  • Панірувальні сухарі.
  • Олія для смаження відбивних.

Відразу зазначу, що маринад слід потримати з м’ясом кілька годин, так що розплануйте свій час. Так, я готую маринад вранці, це дуже швидко, а ввечері просто смажу відбивні. Виходить свіжа і гаряча вечеря.

Рецепт приготування:

  1. Для початку потрібно нарізати свинину на скибочки. Накриваємо кожен харчовою плівкою і гарненько відбиваємо за допомогою молоточка для м’яса. Знімаємо харчову плівку і посипаємо скибочки сіллю і перцем з двох сторін.
  2. Для маринаду потрібно злегка збити яйце, додати до нього майонез. Обидва види зелені промиваємо, обсушуємо і нарізаємо дрібно. Додаємо до яйця. Знову все ретельно перемішуємо.
  3. Накриваємо ємність і прибираємо в холодильник на кілька годин.
  4. Коли все готово, потрібно розігріти на сковороді олію. Можна взяти суміш з олії і вершкового масла, буде смачно.
  5. Кожен шматочок м’яса обвалюють в панірувальних сухарях з двох сторін. Відправляємо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін, до утворення рум’яної скоринки.Відбивні виходять дуже ніжними, соковитими, а готуються швидко. До них можна подавати будь-який гарнір на свій смак, наприклад зі свіжих овочів.
Незвичні та ніжні свинні відбивні. Мариную їх кілька годин в особливому соусі
Незвичні та ніжні свинні відбивні. Мариную їх кілька годин в особливому соусі

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!