
Список інгредієнтів для приготування відбивних
Щоб приготувати смачну страву, потрібно взяти такі інгредієнти:
- Шматок свинини
- 20 грам майонезу.
- Одне яйце.
- Сіль і чорний перець за смаком.
- По 15 грам свіжого кропу і петрушки.
- Панірувальні сухарі.
- Олія для смаження відбивних.
Відразу зазначу, що маринад слід потримати з м’ясом кілька годин, так що розплануйте свій час. Так, я готую маринад вранці, це дуже швидко, а ввечері просто смажу відбивні. Виходить свіжа і гаряча вечеря.
Рецепт приготування:
- Для початку потрібно нарізати свинину на скибочки. Накриваємо кожен харчовою плівкою і гарненько відбиваємо за допомогою молоточка для м’яса. Знімаємо харчову плівку і посипаємо скибочки сіллю і перцем з двох сторін.
- Для маринаду потрібно злегка збити яйце, додати до нього майонез. Обидва види зелені промиваємо, обсушуємо і нарізаємо дрібно. Додаємо до яйця. Знову все ретельно перемішуємо.
- Накриваємо ємність і прибираємо в холодильник на кілька годин.
- Коли все готово, потрібно розігріти на сковороді олію. Можна взяти суміш з олії і вершкового масла, буде смачно.
- Кожен шматочок м’яса обвалюють в панірувальних сухарях з двох сторін. Відправляємо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін, до утворення рум’яної скоринки.Відбивні виходять дуже ніжними, соковитими, а готуються швидко. До них можна подавати будь-який гарнір на свій смак, наприклад зі свіжих овочів.
