Щоб приготувати дуже смачні коржики з сиром:
- Вода гаряча – 120 г
- Борошно – 200-220 г
- Олія – 1 ч.л.
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Цукор – 1/3 ч.л.
Начинка:
- Сир – 300 г
- Сіль – на смак
- Часник – 1 зубчик
- Вершкове масло – 25-30 г + 30 г для змащування
Процес приготування:
- У гарячу воду додати сіль, цукор та олію. Влити воду в борошно і замісити тісто. Може знадобиться трохи більше борошна, все залежить від вологості борошна.
- Тісто округлити, покласти в пакет або накрити зверху мискою і дати відпочити 5-10 хвилин.
- Сир посолити, додати подрібнений часник, вершкове масло і добре перемішати.
- Тісто розділити на 6 рівних частин. Кожну частину округлити в кульку. Розкачати тісто в коло діаметром близько 24 см. На одну половину коржа викласти начинку. Накрити другою половиною і добре защипнути краї.
- Обсмажити на сухій сковороді до рум’яності з двох сторін. Гарячі коржі змастити вершковим маслом.