
Складові:
- 100 г борошна
- 100 г домашнього сиру
- 100 г вершкового масла
- 1 жовток
- дрібка солі
- дрібка цукру
- 1 ст. л. цукру
- дрібка кориці для начинки
Приготування:
- У борошно додай сир і нарізане кубиками масло. Інгредієнти необхідно швидко порубати до утворення крихти.
- Потім додай до маси жовток і заміси тісто. Скачай його в кулю, загорни в харчову плівку і постав у холодильник приблизно на 40 хвилин.На присипаній борошном поверхні розкачай тісто в прямокутник і наріж його на трикутники. Присип їх цукром і корицею і загорни їх у рогалики.
- Виклади рогалики на деко і постав їх у морозильну камеру на 25-30 хвилин. Потім дістань і випікай 25-30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Смачного!
