
Інгредієнти:
- печінка куряча, 500 г;
- яйця, 3 шт.;
- сметана, 4 – 5 ст.л.;
- борошно, 4 ст.л.;
- часник, 3-4 зубчики;
- сіль і спеції за смаком;
- олія.
Рецепт приготування:
- Печінку добре промиваємо і видаляємо плівку, ріжемо на шматочки, відбиваємо і маринуємо сіллю і спеціями.
- Часник пропускаємо через прес.
- Трохи збиваємо яйця вінчиком, додаємо сметану, часник, борошно, сіль і перець за смаком. Вимішуємо до повної однорідності.
- Розігріваємо олію, вимочуємо печінку в клярі і обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні.
Виходить дуже смачно і ароматно!
