Ніжна печінка в сметанно-часниковому соусі. Відмінне поєднання!

Ніжна печінка в сметанно-часниковому соусі. Відмінне поєднання!
Ніжна печінка в сметанно-часниковому соусі. Відмінне поєднання!

Інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г;
  • яйця, 3 шт.;
  • сметана, 4 – 5 ст.л.;
  • борошно, 4 ст.л.;
  • часник, 3-4 зубчики;
  • сіль і спеції за смаком;
  • олія.

Рецепт приготування:

  1. Печінку добре промиваємо і видаляємо плівку, ріжемо на шматочки, відбиваємо і маринуємо сіллю і спеціями.
  2. Часник пропускаємо через прес.
  3. Трохи збиваємо яйця вінчиком, додаємо сметану, часник, борошно, сіль і перець за смаком. Вимішуємо до повної однорідності.
  4. Розігріваємо олію, вимочуємо печінку в клярі і обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні.

Виходить дуже смачно і ароматно!

Ніжна печінка в сметанно-часниковому соусі. Відмінне поєднання!
Ніжна печінка в сметанно-часниковому соусі. Відмінне поєднання!