Ніжна та соковита печінка з цибулею всього за пару хвилин

Ніжна та соковита печінка з цибулею всього за пару хвилин
Ніжна та соковита печінка з цибулею всього за пару хвилин

Чудова страва з печінки для вечері всього за три хвилини. Вона підходить до будь-якого гарніру. Печінка виходить ніжна, соковита, ароматна та дуже смачна, а головне корисна.

Продукти:

  • 500 г курячої печінки;
  •  5 ст. л. борошна;
  • 2 цибулини;
  • морська сіль;
  •  олія.

Як готувати:

  1. Почистьте, помийте та поріжте кільцями цибулю.
  2. На пательню налийте олію, викладіть цибулю та поставте на плиту.
  3. Очистьте, промийте та поріжте шматками товщиною 1 см печінку.
  4. В тарілці змішайте борошно та сіль.
  5. Запаніруйте печінку в борошні та покладіть на цибулю.
  6. На середньому вогні обсмажте печінку 1 хвилину та переверніть не чіпаючи цибулю. Так печінка буде соковита, ароматна та без гіркого присмаку.
  7. Коли кров перестане виділятися, перемішуйте печінку з цибулю на протязі 30 секунд та зніміть з вогню.

За матеріалами.