
Чудова страва з печінки для вечері всього за три хвилини. Вона підходить до будь-якого гарніру. Печінка виходить ніжна, соковита, ароматна та дуже смачна, а головне корисна.
Продукти:
- 500 г курячої печінки;
- 5 ст. л. борошна;
- 2 цибулини;
- морська сіль;
- олія.
Як готувати:
- Почистьте, помийте та поріжте кільцями цибулю.
- На пательню налийте олію, викладіть цибулю та поставте на плиту.
- Очистьте, промийте та поріжте шматками товщиною 1 см печінку.
- В тарілці змішайте борошно та сіль.
- Запаніруйте печінку в борошні та покладіть на цибулю.
- На середньому вогні обсмажте печінку 1 хвилину та переверніть не чіпаючи цибулю. Так печінка буде соковита, ароматна та без гіркого присмаку.
- Коли кров перестане виділятися, перемішуйте печінку з цибулю на протязі 30 секунд та зніміть з вогню.