Ніжні гарбузові оладки: готую для перекусу або на вечерю. Смакота!

Інгредієнти:

  • гарбуз – 600 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • борошно – 2 ст.л.;
  • італійські трави, сіль, перець.

Процес приготування:

  1. Гарбуз очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці або подрібнюємо за допомогою блендера.
  2. Додаємо часник, італійські трави, свіжу зелень, сіль і перець, яйця. Перемішуємо.
  3. Всипаємо в масу борошно і вимішуємо тісто. Якщо вам попалася дуже соковитий гарбуз, тоді борошна може знадобитися трохи більше. Можна додати ще манної крупи.
  4. Розігріваємо олію в сковороді і викладаємо масу по столовій ложці.
  5. Обсмажуємо оладки з двох сторін до рум’яної скоринки.

Смачного!

Ніжні гарбузові оладки: готую для перекусу або на вечерю. Смакота!