Інгредієнти:
- гарбуз – 600 г;
- яйця – 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- борошно – 2 ст.л.;
- італійські трави, сіль, перець.
Процес приготування:
- Гарбуз очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці або подрібнюємо за допомогою блендера.
- Додаємо часник, італійські трави, свіжу зелень, сіль і перець, яйця. Перемішуємо.
- Всипаємо в масу борошно і вимішуємо тісто. Якщо вам попалася дуже соковитий гарбуз, тоді борошна може знадобитися трохи більше. Можна додати ще манної крупи.
- Розігріваємо олію в сковороді і викладаємо масу по столовій ложці.
- Обсмажуємо оладки з двох сторін до рум’яної скоринки.
Смачного!