Ніжний і ароматний торт “Баунті”, за простим домашнім рецептом

Ніжний і ароматний торт “Баунті”, за простим домашнім рецептом.

Ніжний і ароматний торт “Баунті” можна приготувати вдома за нескладним рецептом. Бісквіт просочується кокосовою начинкою і стає надзвичайно смачним.

Інгредієнти для бісквіту:

  • цукор – 0,7 склянки;
  • молоко – 4 ст. л.;
  • яйця – 4 шт.;
  • масло – 250 г;
  • какао – 3 ст. л.;
  • борошно – 200 г;
  • ванілін (дрібка);
  • розпушувач – 1,5 ч. л.

Інгредієнти для начинки:

  • кокосова стружка – 200 г;
  • молоко – 500 мл;
  • масло – 200 г;
  • манна крупа – 6 ст. л.;
  • цукор – 0,7 склянки.

Покрокове приготування:

  1. До масла кімнатної температури додати цукор, збити. Збиваючи, вводити яйця.
  2. В масу додати інші інгредієнти, збивати.
  3. Форму для випічки змастити маслом, влити в неї тісто.
  4. Пекти в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
  5. Залишити до остигання. Розділити на 3 поздовжні частини.
  6. Готуємо начинку: інгредієнти з’єднати, нагрівати на середньому вогні, довести до кипіння, готувати до отримання густої маси. Вимкнути вогонь, додати до суміші кокосову стружку та цукор, перемішати.
  7. Для формування торта використовувати роз’ємну форму (діаметр – 20-21 см): корж + половина начинки, утрамбувати + корж + начинка + корж.
  8. Помістити в холодильник на ніч для застигання.
  9. Зверху полити шоколадом.

Смачного!

Ніжний і ароматний торт “Баунті”, за простим домашнім рецептом.

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!