Ніжний салат з печінкою і морквою по-корейськи! Святкова страва за 10 хвилин

Ніжний салат з печінкою і морквою по-корейськи! Святкова страва за 10 хвилин
Ніжний салат з печінкою і морквою по-корейськи! Святкова страва за 10 хвилин

Інгредієнти:

  • Печінка куряча (або будь-яка інша) – 500 г
  • Морква (по-корейськи) – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 300 г
  • Горох (консервований) – 3 ст. л.
  • Майонез (за бажанням) – 2 ст. л.
  • сіль, перець

Рецепт приготування:

  1. Для початку поріжемо півкільцями цибулю.
  2. Печінку очищаємо від плівок. Нарізаємо її невеликими шматочками.
  3. До золотистого кольору підсмажуємо цибулю, додаємо до неї печінку і обсмажуємо її до готовності. Додаємо сіль та перець.
  4. З’єднуємо усі компоненти. Для цього в остиглу печінку додаємо моркву, горошок і майонез. Смачного!
Ніжний салат з печінкою і морквою по-корейськи! Святкова страва за 10 хвилин
Ніжний салат з печінкою і морквою по-корейськи! Святкова страва за 10 хвилин