fbpx

Ніжний торт без випічки з кокосовим кремом

Ніжний торт без випічки із кокосовим кремом
Ніжний торт без випічки із кокосовим кремом
Кокосова нотка і печиво роблять його солодким та дуже ніжним. Він ідеально підходить для будь-якого випадку: і на святковий стіл, і просто щоб побалувати себе чимось смачненьким.

Інгредієнти:

Для торта:

700 г коричневого квадратного печива;
цукровий сироп

Для крему:

300 мл молока;
1 упаковка ванільного цукру (20 г);
3 столові ложки борошна;
150 г кокосової стружки;
5 чайних ложок цукрової пудри;
50 г вершкового масла.
100 г розтопленого темного або молочного шоколаду – для поливки

Приготування:

1. Щоб приготувати крем, змішайте молоко з борошном і половиною кокосової стружки. Потім, постійно помішуючи, нагрійте отриману масу, щоб вона трохи загусла. Зніміть посуд з вогню, дайте суміші охолонути, додайте цукор і ванільний цукор, вершкове масло, знову добре перемішайте. Додайте решту стружки та дайте крему повністю охолонути.
2. Печиво розкладіть у форму, злегка полийте цукровим сиропом.
3. Другий шар — частина кокосового крему.
4. Чергувати шари потрібно доти, доки не закінчаться усі складові торта. При цьому зверніть увагу на те, що останнім шаром має бути печиво.
5. Далі потрібно полити практично готовий торт, розтопленим на водяній бані шоколадом, і поставити на ніч у холодильник.
Вранці, торт нарізають на порційні шматочки. У підсумку виходить дуже смачний десерт.