Новий пляцок “КНЯЖА ДОБА”. Авторський рецепт на Різдвяні свята

Новий пляцок "КНЯЖА ДОБА". Авторський рецепт на Різдвяні свята
Новий пляцок "КНЯЖА ДОБА". Авторський рецепт на Різдвяні свята

ІНГРЕДІЄНТИ (форма 32*22)

Шоколадні коржі:

  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 100 г
  • сметана – 130 г
  • масло – 100 г
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • какао – 40 г
  • борошно – 200 г

Макові коржі:

  • мак – 250 г
  • жовтки – 5 шт.
  • масло – 100 г
  • цукор – 100 г
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • борошно – 100 г

Білковий корж:

  • білки – 5 шт.
  • цукор – 200 г
  • горіхи – 250 г
  • борошно – 30 г
  • крохмаль – 1 ст.л.

Крем:

  • молоко – 0,5 л
  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 200 г
  • ванільний цукор – 1 п.
  • крохмаль – 70 г
  • масло – 400 г

Процес приготування (відео):

https://youtu.be/vvbrmPweoo0