НОВИЙ пляцок “Симфонія кохання”. Ідеальне поєднання смаків, всі були у захваті!

Сьогодні у відео новинка – мій авторський пляцок. Дуже смачне і нове поєднання начинок із сиру, яблук, маку.

🍰Тісто 25×35 см
150 г масла
130 г цукру
3 жовтки
300 г просіяного борошна
1 ч.л. розпушувача
1 ст.л. какао

Сирна начинка:
1100-1200 г сиру ️
150 мл сметани
150 г цукру
4 жовтки
1 яйце
40 г вишневого киселю
30 г какао ️
1 склянка консервованих вишень

Макова начинка:
170 г сухого маку запарити гарячим молоком 200 мл, проварити 10 хв., залишити під кришкою ще на 15 хв., тоді перетерти
30 г масла
7 білки
180 г цукру
1 ст.л. кукурудзяного крохмалю
0.5 ч.л. розпушувача
Жменя волоських горіхів грубо порізаних
4 ст.л. кокосової стружки
40 г вишневого киселю
1 склянка консервованих вишень

Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
30 г масла
2 пачки вишневого желе по 70 г

Крем:
400 мл молока або сметани
1 яйце
120 г цукру
40 г кукурудзяного крохмалю
180 г масла