
Набридли всі рецепти з кабачків? Я знаю, що приготувати новеньке і смачненьке! Всі гості та Ви залишитеся задоволені на 100%. Я пропоную приготувати з кабачків піцу – вона виходить ну дуже смачною. Змінюючи інгредієнти Ви отримуєте завжди різні смаки. Тісто для піци з кабачків готується дуже просто і швидко!
Інгредієнти:
- Кабачки – 500 г
- Яйця – 3 шт. (по 50 г)
- Борошно – 4 ст.л. з гіркою
- Помідор – 1 шт. (180 г)
- Сир – 60 г
- Кріп – невеликий пучок
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Сушений базилік – 1 ч.л.
- Сіль – за бажанням
Процес приготування:
- Натріть кабачок на грубій тертці і гарненько відіжміть сік — він для страви не знадобиться. У глибоку миску до кабачків вбийте яйця і засипте сухий або нарізаний базилік. Можна додати трохи солі, якщо у вас не дуже солоний сир.
- Додайте в “тісто” борошно, розпушувач і порізаний кріп. Гарненько все перемішайте до однорідної маси.
- Форму змастіть олією. На дно насипте трохи панірувальних сухарів або манки. Викладайте кабачкове тісто рівним шаром. Зверху покладіть помідори і натертий сир. Випікати кабачкову “піцу” потрібно при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
- Акуратно дістаньте готову страву і дайте їй трохи охолонути перед подачею.
- Можна доповнити рецепт будь-якими звичними додатками для піци: наприклад салямі або печерицями.