НОВИЙ рецепт з КАБАЧКІВ!!! Встояти неможливо. Смакота!

НОВИЙ рецепт з КАБАЧКІВ!!! Встояти неможливо. Смакота!

Набридли всі рецепти з кабачків? Я знаю, що приготувати новеньке і смачненьке! Всі гості та Ви залишитеся задоволені на 100%. Я пропоную приготувати з кабачків піцу – вона виходить ну дуже смачною. Змінюючи інгредієнти Ви отримуєте завжди різні смаки. Тісто для піци з кабачків готується дуже просто і швидко!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 г
  • Яйця – 3 шт. (по 50 г)
  • Борошно – 4 ст.л. з гіркою
  • Помідор – 1 шт. (180 г)
  • Сир – 60 г
  • Кріп – невеликий пучок
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сушений базилік – 1 ч.л.
  • Сіль – за бажанням

Процес приготування:

  1. Натріть кабачок на грубій тертці і гарненько відіжміть сік — він для страви не знадобиться. У глибоку миску до кабачків вбийте яйця і засипте сухий або нарізаний базилік. Можна додати трохи солі, якщо у вас не дуже солоний сир.
  2. Додайте в “тісто” борошно, розпушувач і порізаний кріп. Гарненько все перемішайте до однорідної маси.
  3. Форму змастіть  олією. На дно насипте трохи панірувальних сухарів або манки. Викладайте кабачкове тісто рівним шаром. Зверху покладіть помідори і натертий  сир. Випікати кабачкову “піцу” потрібно при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
  4. Акуратно дістаньте готову страву і дайте їй трохи охолонути перед подачею.
  5. Можна доповнити рецепт будь-якими звичними додатками для піци: наприклад салямі або печерицями.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!