
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 250 г
- Огірки 1-2 штуки (120 г)
- 1 болгарський перець
- 20 оливок
- кріп, зелена цибуля
- 100 г сиру Фета
- 1 яблуко
- Лимонний сік
- 1 чайна ложка цукру (за бажанням)
- Соняшникова олія 1 столова ложка
- Сіль
Рецепт приготування:
- Нашаткувати капусту, посолити, перемішати.
- Нарізати соломкою огірки, болгарський перець та оливки, додати до капусти.
- Подрібнити зелену цибулю, кріп. Сир нарізати кубиками.
- Яблука нарізати соломкою, скропити соком лимона.
- Змішати всі інгредієнти, заправити олією. Смачного!
https://youtu.be/hddENHTa8FM