НОВИНКА! Ми підсіли на ці рулетики! Так КАБАЧКИ Ви ще точно не готували!

Щоб приготувати рулетики з кабачків в духовці:

  • Кабачки – 2 шт. (Загальна вага близько 1 кг)
  • Сир 9% – 200 г (можна замінити на вершковий сир)
  • Сир твердий – 150 г
  • Томатний сік – 250 г
  • Цукор – на смак (щоб збалансувати кислоту томатного соку)
  • Часник – 2 зубчики
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник
  • Сіль, чорний мелений перець – на смак

Процес приготування:

  1. Нарізати кабачки на довгі тонкі смужки. Посолити, змастити олією. Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
  2.  Сир натерти на тертці. Змішати половину твердого тертого сиру з сиром, подрібненим часником та дрібно нарізаним кропом і яйцем. Додати сіль і чорний мелений перець.
  3. На смужку кабачка покласти начинку, згорнути в рулет. Викласти в форму, змащену олією.
  4. Томатний сік посолити і поперчити (собі) до смаку, додати трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатного соку. Залити рулетики томатним соком. Посипати тертим сиром.
  5. Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!