НОВИНКА! Ми підсіли на ці рулетики! Так КАБАЧКИ Ви ще точно не готували!

НОВИНКА! Ми підсіли на ці рулетики! Так КАБАЧКИ Ви ще точно не готували!
НОВИНКА! Ми підсіли на ці рулетики! Так КАБАЧКИ Ви ще точно не готували!

Щоб приготувати рулетики з кабачків в духовці:

  • Кабачки – 2 шт. (Загальна вага близько 1 кг)
  • Сир 9% – 200 г (можна замінити на вершковий сир)
  • Сир твердий – 150 г
  • Томатний сік – 250 г
  • Цукор – на смак (щоб збалансувати кислоту томатного соку)
  • Часник – 2 зубчики
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник
  • Сіль, чорний мелений перець – на смак

Процес приготування:

  1. Нарізати кабачки на довгі тонкі смужки. Посолити, змастити олією. Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
  2.  Сир натерти на тертці. Змішати половину твердого тертого сиру з сиром, подрібненим часником та дрібно нарізаним кропом і яйцем. Додати сіль і чорний мелений перець.
  3. На смужку кабачка покласти начинку, згорнути в рулет. Викласти в форму, змащену олією.
  4. Томатний сік посолити і поперчити (собі) до смаку, додати трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатного соку. Залити рулетики томатним соком. Посипати тертим сиром.
  5. Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!