НОВИНКА! Ці оладки з баклажанів здивували моїх гостей, всі просили рецепт

Інгредієнти:

  • Баклажани – 2 шт. (500 г)
  • Картопля – 2-3 шт. (500 г)
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Борошно – 1 скл. (200 мл)
  • Олія – ​​80 мл
  • Сіль, чорний мелений перець – на (свій) смак

Процес приготування:

  1. Натираємо на тертці картоплю. Подрібнюємо в блендері баклажани і цибулю.
  2. Змішуємо картоплю і баклажани, солимо, перчимо, додаємо яйця, розпушувач і борошно, замішуємо тісто.
  3. Обсмажуємо оладки в розігрітій олії з обох сторін до золотистої скоринки.

Смачного!