НОВИНКА! Збиваю яблука з яйцем і готую смакоту в духовці, спробуйте!

НОВИНКА! Збиваю яблука з яйцем і готую смакоту в духовці, спробуйте!
НОВИНКА! Збиваю яблука з яйцем і готую смакоту в духовці, спробуйте!

Інгредієнти:

  • яблука – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 50 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • цукор – 2 ст.л
  • дріжджі – 1 ч.л.
  • сіль – 1/4 ч.л.
  • борошно – 500 г

Для змащення пиріжків:

  • 3 ст. л. йогурту
  • 1 яйце

Для начинки:

  • джем

Рецепт приготування:

  1. Яблука промийте і наріжте шматочками, додайте до них яйця. Збивайте блендером до однорідної маси. Потім додайте дріжджі, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло і добре перемішайте.
  2. В отриману масу поступово додайте борошно і вимісіть тісто. Накрийте тісто кришкою і залиште відпочити в теплому місці на годину. Обімніть тісто і розділіть на 12 частин.
  3. Всередину кожного покладіть 1 ч.л. джему та добре защипніть краї.
  4. Підготуй деко для випікання і застеліть його пергаментом, викладіть на нього пиріжки. Залиште на 20 хвилин.
  5. Збийте яйце з йогуртом і змастіть отриманою сумішшю пиріжки. Можна присипати маком або кунжутом.
  6. Готуйте в розігрітій до 180 º приблизно 30 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!