Один раз так приготуєте капусту і будете готувати так завжди! Просто смакота

Один раз так приготуєте капусту і будете готувати так завжди! Просто смакота
Один раз так приготуєте капусту і будете готувати так завжди! Просто смакота

Капустяні пиріжки з начинкою з копченої курячої грудки і картоплі з сиром – це дуже просто, швидко і смачно. Начинку можна змінювати і кожен раз у вас буде зовсім нова страва.

Інгредієнти:

  • капуста, 1 головка;
  • картопля, 400 г;
  • копчена куряча грудка, 300 г;
  • сир твердий, 50 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • борошно, 1 ст.л;
  • сіль, перець, спеції, зелень, паприка.

Рецепт приготування:

  1. Пропарюємо у воді листя капусти.
  2. Курячу грудку ріжемо невеликими кубиками.
  3. Відварну картоплю перетворюємо в пюре з вершковим маслом, змішуємо з м’ясом, сіллю і перцем, рубаною зеленню, тертим на дрібній тертці сиром, перцем та іншими спеціями.
  4. Викладаємо на лист начинку і звертаємо рулети.
  5. Яйця збиваємо вінчиком з сіллю, паприкою, спеціями, борошном.
  6. Розігріваємо олію.
  7. Вмочуємо в кляр пиріжки і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.
  8. Подають такі пиріжки зі сметаною і різними соусами . Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!