Один раз в тиждень готую таке м’ясо і тільки міняю гарніри. М’ясо просто тане в роті!

Один раз в тиждень готую таке м'ясо і тільки міняю гарніри. М'ясо просто тане в роті!
Один раз в тиждень готую таке м'ясо і тільки міняю гарніри. М'ясо просто тане в роті!

За цим рецептом яловичина вийде м’якою і ніжною.

Інгрендієнти:

  • м’ясо (яловичина) – 1 кг;
  • цибуля ріпчаста – 400 г;
  • масло вершкове – 200 г;
  • вода – 50 мл;
  • часник – 3 зуб. (за смаком);
  • цукор – 1 ч. л.;
  • перець чорний (мелений), сіль.

Рецепт приготування:

  1. Візьміть 1 кг м’яса. Наріжте його на великі шматки. Закладіть в сухий казан (каструлю).
  2. 400 г цибулі наріжте півкільцями. Викладіть поверх м’яса. Розрівняйте.
  3. Зверху покладіть 200 г масла, порізаного на шматочки. Залийте 50 мл води. Закрийте кришкою і поставте на середній вогонь.
  4. Через годину відкрийте кришку. М’ясо з цибулею пустило сік.
  5. Тепер додайте 2 ч.л. солі і чорний перець, за смаком. А також подрібнений часник. Перемішайте.
  6. Знову закрийте кришку і поставте на найменший вогонь. Залиште тушитися на 2,5 години.

М’ясо готове. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!