Ох, ці булочки! 25 способів формування домашніх здобних булочок! Формуємо прості цукрові булочки

Ох, ці булочки! 25 способів формування домашніх здобних булочок! Формуємо прості цукрові булочки
Ох, ці булочки! 25 способів формування домашніх здобних булочок! Формуємо прості цукрові булочки

СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:

ТІСТО:

  • 0,5 л теплого молока
  • 14 г сухих або 40 г свіжих дріжджів 
  • 1 ч.л. солі з гіркою
  • 200 г цукру 
  • 2 ст.л. коньяку або горілки
  • 2 яйця + 2 білки
  • 2 г ваніліну
  • 100 г розтопленого вершкового масла
  • 30 г олії
  • 1,1-1,2 кг борошна 

ДЛЯ ЗМАЩЕННЯ БУЛОЧОК:

  • 2 жовтки
  • 3 ст.л. молока
  • 40 г вершкового масла 

Вихід тіста: 2 кг, 25-30 булочок

Випікати: при t 190 ° C – 16-18 хвилин

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!