Оригінальна і смачна страва з фаршу і гарбуза. Такий обід смакує і дітям, і дорослим!

Оригінальна і смачна страва з фаршу і картоплі. Такий обід смакує і дітям, і дорослим!
Страва з фаршу і картоплі: щоб побалувати своїх рідних

Дуже ніжні і м’які тефтелі з курячого фаршу з гарбузом, які сподобаються всій вашій родині. Навіть діти оцінять цей кулінарний шедевр.

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 400 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт. (1 – в фарш, 1 – в підливу)
  • Часник – 2 зуб.
  • Гарбуз – 300 г (200 г – в фарш, 100 г – в підливу)
  • Хліб білий – 100 г
  • Сметана – 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соняшникова олія – ​​за смаком
  • Вода або бульйон – 1 скл.

Як приготувати “Тефтелі з гарбузом”:

  1. Гарбуз запікаємо в духовці, щоб в фарші його смак не так сильно виділявся.
  2. Пропускаємо через м’ясорубку гарбуз, ріпчасту цибулю і вимочений в молоці або воді батон. Додаємо курячий фарш і ретельно перемішуємо.
  3. Отриманий фарш збиваємо за допомогою блендера для того, щоб його консистенція була більш пишна.
  4. Для підливи натираємо 100 грам гарбуза на крупній тертці, а цибулю нарізаємо кубиками. Все разом обсмажуємо на сковороді в соняшниковій олії хвилин 10.
  5. Вливаємо бульйон, додаємо сметану, солимо і заправляємо спеціями.
  6. Потім з фаршу ми ліпимо невеликі круглі тефтелі і кладемо їх в підливу.
    Оригінальна і смачна страва з фаршу і картоплі. Такий обід смакує і дітям, і дорослим!
    Страва з фаршу і картоплі: щоб побалувати своїх рідних

     

  7. Тушкуємо на середньому вогні під закритою кришкою протягом 30 хвилин. Готові тефтелі можна подавати з будь-яким гарніром, виходить дуже смачно!

За матеріалами