
Сьогодні ділюся з вами незрівнянним рецептом – смачним, ніжним і ароматним пирогом з сирно-шоколадною начинкою. Приготувати такий пиріг зможе кожен і інгредієнти дуже прості. Рекомендую!
Інгредієнти:
- борошно, 200 г;
- цукор, 50 г;
- сіль щіпка;
- жовтки, 2 шт.;
- ванілін;
- масло вершкове, 110 г.
Для приготування начинки необхідно :
- сир, 550 г;
- білки, 2 шт.;
- цукор, 100 г;
- сметана, 50 г;
- крохмаль, 10 г;
- шоколад, 100 г.
Процес приготування:
- Змішуємо сіль, борошно, цукор, ванілін, охолоджене вершкове масло і жовтки.
- Вимішуємо тісто. Маса повинна бути м’якою і не липнути до рук.
- Ділимо тісто на 2 частини, кожну кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Поки тісто охолоджується, готуємо начинку.
- Змішуємо цукор з сиром, сметаною і білками, крохмалем. Масу добре перебиваємо блендером до однорідності.
- Розтоплюємо шоколад зручним для вас способом і змішуємо з сирною масою.
- У круглу форму для випікання натираємо частина тіста, рівномірно розподіляємо, викладаємо начинку і тремо другу частину тіста, розрівнюємо.
- Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо пиріг близько 1 години. Смачного!
