
Інгредієнти:
- 1 кг зелених помідорів
- 2 головки часнику
- 60 мл яблучного оцту на банку
- 2 г цукрового піску в банку
- 4 г лимонної кислоти
- 16 г кам’яної солі на кожну банку
- вода кип’ячена, охолоджена
Процес приготування:
- Помідори ріжемо кружальцями, часник – пластинами.
- У чисті банки викладаємо шарами помідори і пересипаємо їх часником.
- У кожну баночку насипаємо сіль, цукор, лимонну кислоту і вливаємо яблучний оцет.
- Заливаємо до верху водою, закручуємо кришками і добре струшуємо, щоб розчинилися всі добавки в баночках.
- Ставимо банки на 25 днів у прохолодне темне місце і вже можна буде смакувати!