Ось так я зберігаю зелені помідори щороку! Дуже просто і смачно

Ось так я зберігаю зелені помідори щороку! Дуже просто і смачно

Інгредієнти:

  •  1 кг зелених помідорів
  • 2 головки часнику
  • 60 мл яблучного оцту на банку
  • 2 г цукрового піску в банку
  • 4 г лимонної кислоти
  • 16 г кам’яної солі на кожну банку
  • вода кип’ячена, охолоджена

Процес приготування:

  1. Помідори ріжемо кружальцями, часник – пластинами.
  2. У чисті банки викладаємо шарами помідори і пересипаємо їх часником.
  3. У кожну баночку насипаємо сіль, цукор, лимонну кислоту і вливаємо яблучний оцет.
  4. Заливаємо до верху водою, закручуємо кришками і добре струшуємо, щоб розчинилися всі добавки в баночках.
  5. Ставимо банки на 25 днів у прохолодне темне місце і вже можна буде смакувати!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!