Ось як потрібно готувати пиріг з капустою! Випікати всього 20 хвилин!

Ось як потрібно готувати пиріг з капустою! Випікати всього 20 хвилин!
Ось як потрібно готувати пиріг з капустою! Випікати всього 20 хвилин!

Пиріг з лаваша з капустою готується дуже просто!

Інгредієнти:

  • Лаваш – 350-400 г
  • Кефір – 300 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Капуста- 500-600 г
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Спеції – за смаком
  • зелень
  • Вершкове масло – 30 г

За бажанням, в начинку можна ще додати гриби, або обсмажений фарш.

Рецепт приготування:

  1. Цибулю і капусту нарізати, моркву натерти. Обсмажити овочі на олії до готовності: спочатку цибулю, потім додати моркву, через 2-3 хвилини додати ще капусту. В кінці посолити, поперчити і додати подрібнену зелень.
  2. Збити яйце. Додати кефір і перемішати.
  3. У форму для запікання викласти два листи лаваша. Потім викласти капустяну начинку (половину).
  4. Один лист лаваша нарізати на шматочки. Потім, занурюючи кожен шматочок в кефірну суміш, викласти на начинку.
  5. Зверху розподілити ще капусту, яка залишилася.
  6. Начинку накрити лавашем (загорнути краї) і полити весь лаваш кефірною заливкою. Зверху викласти шматочки вершкового масла, і відправити пиріг в духовку.

Випікати 20 хвилин при 190 ℃.

Більше рецептів приготування пирогів з капустою можна переглянути тут або на відео:

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!