Освіжаюча сангрія: 3 кращих рецепти приготування вдома
Чудовий літній напій на основі червоного вина – вже багато століть вважається найкращим напоєм Іспанії. Готується він легко і швидко, а цитрусовий смак освіжить в самий жаркий, літній день!
Класичний рецепт сангрії
Інгредієнти:
Сухе червоне вино – 2 пляшки
Розе – 1 пляшка
Газована вода – 350 мл
Апельсиновий лікер – 30 мл
Бренді – 70 мл
Цукор – 1 ст. л.
Яблука – 2 шт.
Апельсини – 2 шт.
Кубики льоду
Спосіб приготування:
У глечику змішайте сухе червоне вино, розе, воду, лікер і бренді. Розмішайте ложкою. Залиште на 5 хвилин.
Додайте цукор. Перемішайте до повного розчинення.
Охолодіть глечик протягом 4 годин або залиште наніч.
Перед подачею наповніть склянки льодом. Залийте сангрією. Додайте нарізані часточками яблука і апельсини.
Класичний рецепт сангрії
Безалкогольна сангрія – рецепт
Інгредієнти:
Виноградний (гранатовий) сік – 1 л
Мінеральна вода – 0,5 л
Апельсин – 2 шт.
Лимон або лайм – 2 шт.
Великий грейпфрут – 1 шт.
Кубики льоду
Спосіб приготування:
Апельсин, лимон, лайм і грейпфрут нарізати на невеликі кубики.
Залити фрукти соком і мінеральною водою.
Все перемішати, додати лід і подавати.
Безалкогольна сангрія – рецепт
Освіжаюча сангрія
Інгредієнти:
Сухе рожеве вино – 1 пляшка
Лікер Grand Marnier – 3 ст. л.
Сироп агави – 3 ст. л.
Малина – 1 стакан
Кавун – 1 скибочка
Персик – 1/2 шт.
Лайм – 5-6 скибочок
Лід – за бажанням
Рецепт приготування:
У великому глечику змішайте рожеве вино, лікер і сироп агави.
Малину промийте і просушіть, кавун наріжте кубиками, персик і лайм – тонкими скибочками. Обережно додайте в глечик і перемішайте.