
Рецепт пікантних овочів на грилі, які готуються дуже швидко. Маринувати овочі потрібно всього 10 хвилин і стільки ж тримати на грилі. Овочі прекрасно поєднуються з різними соусами, але навіть без них їх смак чудовий!
Інгредієнти:
- баклажан – 1 кг
- болгарський перець – 1 кг
- печериці – 1 кг
- оливкова олія – 250 мл
- бальзамічний оцет – 60 мл
- яблучний оцет – 190 мл
- соєвий соус – 50 мл
- часник – 5-6 зуб.
- паприка – 2 ч.л.
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування овочів на грилі (маринад)
- Для приготування маринаду змішайте оливкову олію, яблучний і бальзамічний оцет.
- Промийте овочі. Баклажани наріжте поздовжніми скибочками або кружальцями, великі печериці можна розрізати навпіл, дрібні залиште цілими, перці наріжте широкими човниками.
- Покладіть всі овочі і гриби в каструлю і видавіть на них часник. Після цього додайте паприку, чорний перець, соєвий соус і залийте маринадом. Перемішайте овочі і залиште на 10 хвилин, періодично їх помішуючи.
- Овочі і гриби викладіть на решітку і смажте хвилин 10 на гарячому вугіллі.
Збираючись на пікнік, згадайте про цей простий рецепт овочів на грилі. Ця страва принесе вам не менше задоволення, ніж м’ясний шашлик!