Пальчики оближеш: рецепт приготування смачної маринованої скумбрії в банці

Пальчики оближеш: рецепт приготування смачної маринованої скумбрії в банці
Пальчики оближеш: рецепт приготування смачної маринованої скумбрії в банці

Замаринуйте скумбрію за цим простим рецептом. Через кілька годин ви вже зможете ласувати смачною рибкою. Ваша родина залишиться задоволеною від цієї страви.

Продукти:

  • скумбрія;
  • 1 цибулина;
  • лавровий лист;
  • зелень;
  • 250 мл води;
  • 125 мл олії;
  • 125 мл оцту;
  • 75 г солі;
  • 25 г цукру;
  • перець чорний мелений.

Як готувати:

  1. Очистіть рибу, приберіть хвіст та голову. Наріжте скумбрію порційними шматочками.
  2. Цибулю наріжте тонкими кільцями.
  3. У кип’ячену теплу воду додайте спеції та перемішайте до повного розчинення солі й цукру.
  4. Наріжте зелень та додайте до маринаду.
  5. Залийте скумбрію маринадом. Зверху поставте вагу, щоб риба краще замаринувалась.
  6. Залишіть постояти при кімнатній температурі протягом 60 хвилин.
  7. Після поставте скумбрію у холодильник.

Чим довше рибка постоїть, тим смак її буде більш насиченим. Спробуйте, це дуже смачно!

Джерело.