
Замаринуйте скумбрію за цим простим рецептом. Через кілька годин ви вже зможете ласувати смачною рибкою. Ваша родина залишиться задоволеною від цієї страви.
Продукти:
- скумбрія;
- 1 цибулина;
- лавровий лист;
- зелень;
- 250 мл води;
- 125 мл олії;
- 125 мл оцту;
- 75 г солі;
- 25 г цукру;
- перець чорний мелений.
Як готувати:
- Очистіть рибу, приберіть хвіст та голову. Наріжте скумбрію порційними шматочками.
- Цибулю наріжте тонкими кільцями.
- У кип’ячену теплу воду додайте спеції та перемішайте до повного розчинення солі й цукру.
- Наріжте зелень та додайте до маринаду.
- Залийте скумбрію маринадом. Зверху поставте вагу, щоб риба краще замаринувалась.
- Залишіть постояти при кімнатній температурі протягом 60 хвилин.
- Після поставте скумбрію у холодильник.
Чим довше рибка постоїть, тим смак її буде більш насиченим. Спробуйте, це дуже смачно!