
Є страви з картоплі, які не вимагають багато часу на приготування, а виходять дуже смачними. До таких належить і печена картопля в духовці. Рецепти можна доповнювати будь-якими складниками, кожен день готуючи нову страву.
Запечена картопля в духовці з кропом та часником

Інгредієнти:
- картопля – 1 кг
- сир твердий – 200 г
- масло – 50 г
- кріп – пучок
- часник – 2-3 зуб.
- сіль, перець – за смаком
Приготування:
- Картоплю відварити в мундирі 35 хв.
- Дати охолонути, розрізати навпіл.
- Змушуємо тертий сир, масло, кріп, часник та спеції та викладаємо масу на кожну картоплину.
- Відправляємо в розігріту духовку ще на 20 хв.
КАРТОПЛЯ, СІЛЬ, БОРОШНО: простий рецепт картоплі як з вогнища у вас в духовці
Молода картопля в пергаменті — ароматна та зі скоринкою. Дуже смачно!
Ароматна картопля з куркою в сметанному соусі. Готуємо в духовці
Пара картоплин і трохи фаршу, а таку смакоту можна приготувати!